13 grudnia na Katolickim Uniwersytecie Lubelskim Jana Pawła II w Stalowej Woli odbyło się akademickie spotkanie opłatkowe, którego partnerem była Fundacja Uniwersytecka w Stalowej Woli
W ten szczególny przedświąteczny wieczór, przy wigilijnym stole zgromadzili się zaproszeni goście: JE Ks. Bp dr Edward Frankowski (Biskup Pomocniczy Senior Diecezji Sandomierskiej) ks. Krzysztof Tryk (Wicedyrektor Caritas Diecezji Sandomierskiej), ks. Piotr Cecuła (Duszpasterz akademicki, Proboszcz Parafii Parafia pw. św. Jana Pawła II w Stalowej Woli ), Małgorzata Kobylarz (Prezes Zarządu Fundacji Uniwersyteckiej), Profesorowie, Pracownicy dziekanatu, administracji i obsługi Filii KUL, Biblioteki Uniwersyteckiej oraz studenci dietetyki i bezpieczeństwa narodowego. Gospodynią spotkania opłatkowego była dr Joanna Dyrda-Muskus - Pełnomocnik Rektora ds. Filii KUL w Stalowej Woli.
Studenci zaprezentowali część artystyczną, natomiast o wigilijne potrawy i słodkości zadbała Fundacja Uniwersytecka w Stalowej Woli dział gastronomii MensaQul Kawiarenka pod Sosnami
Miłym elementem tego wieczoru było wspólne kolędowanie ????
Pani Pełnomocnik serdecznie dziękujemy za miłą współpracę ? oraz gratulujemy organizacji klimatycznego spotkania?

Autor zdjeć: Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II w Stalowej Woli