Zbliżamy się do półmetka realizacji projektu pn. „POSIŁEK NA SYGNALE II EDYCJA”.
Od 24 maja 2021r. do dzisiaj dostarczyliśmy 840 zestawów obiadowych przygotowanych przez zespół stołówki uniwersyteckiej MensaQul dla Personelu Medycznego Powiatowego Szpitala Specjalistycznego w Stalowej Woli. Pięć razy w tygodniu ciepły posiłek otrzymuje Zespół Ratownictwa Medycznego, Personel Medyczny Szpitalnego Oddziału Ratunkowego, Oddziału Intensywnej Opieki Medycznej oraz kardiologii ”covid-owej”.
„POSIŁEK NA SYGNALE II EDYCJA” jest wyrazem wdzięczności za ciężką pracę, wykonywaną w trudnych warunkach podczas trwającej od ponad roku pandemii Sars-Cov-2.
Realizacja projektu  nie byłaby możliwa bez wsparcia finansowego wspaniałych Darczyńców. Głównym Partnerem projektu jest #FundacjaPZU.
Zarząd Fundacji Uniwersyteckiej w Stalowej Woli składa serdeczne podziękowania Fundacji PZU, Miasto Stalowa Wola, ZM DEZAMET Nowa Dęba, Miejski Zakład Komunalny w Stalowej Woli SANBank Nadsański Bank Spółdzielczy, Superior Industries Production Poland  Sp. z o. o.  oraz prywatnym Darczyńcom.